Colloidaal Zilver En Goud

Gepubliceerd okt. 25, 22
6 min read

Colloïdaal Zilverwater 15ppm - Bestellen

Producten van Tetramedic vind je op onze website verzameld. Het kan soms erg lastig zijn wanneer je op zoek bent naar een product van Tetramedic. Maar waar vind je de producten van Tetramedic nu voor een goede prijs en met de beste kwaliteit? Natuurlijk bij Esy! Op onze website vind je alle 10 producten van Tetramedic verzameld op 1 pagina.

Je hoeft niet naar verschillende websites, of webshops met elkaar te vergelijken voor de prijs. Door ook nog eens gebruik te maken van ons filter systeem, welke je aan de linkerkant van de pagina vindt, kun je nog sneller gericht zoeken. Zoek je een product van Tetramedic in een bepaalde kleur? Selecteer de kleur of kleuren die je zou willen en onze website toont je direct alle producten van Tetramedic in de door jou gewenste kleur.

Dat is een goede vraag, Tetramedic kun je bij de volgende 1 webwinkels vinden - zilverwater.

Werkt Zilverwater Tegen Corona?

Meld je aan om deze actie te kunnen uitvoeren.

Zelfs de overheid voerde een campagne: “Antibiotica zijn geen anti-griepmiddelen”. Het is echter niet bewezen dat dit middel ook echt iets doet. Sterker nog, het is toxisch en kan daardoor schadelijk voor je zijn. Blijkbaar weet de medewerker van de vitaminespeciaalzaak ook niet dat dit ‘antibioticum’ sinds 2016 al niet meer mag worden verkocht als voedingssupplement of levensmiddel.

Laten we beginnen met het goede en verhelderende nieuws dat er nog nooit één geval van ernstige ziekte of dodelijke afloop is gemeld na het gebruik van colloïdaal zilver [2,3,4,5,35]. Dit in tegenstelling tot andere medicijnen. Alleen al in Nederland zijn er jaarlijks minimaal 17000 doden door medicijngebruik en fout medisch handelen.

Colloidaal Zilverwater/hydrosol

Colloïdaal Goud – GoudwaterWater-filter-disinfectant

Ook komt het in diverse producten voor zoals sokken, ondergoed, zeep, brandwondenzalf, medische apparatuur en water, om groei van ziekteverwekkers tegen te gaan. Maar liefst 53% van alle biocide producten op de markt in Amerika bevatten nano zilver. Deze worden gebruikt om drinkwater en zwembaden schoon te houden, algen te weren, plastics en waterfilters te vervaardigen.

Zij hebben in 1970 het onderzoek van Carl Nageli opnieuw uit laten voeren en kwamen tot dezelfde conclusie, dat oligo dynamisch zilver een zeer effectief en veilig biocide is . Wij vermoeden dat het doel van de uitzending is om mensen bang te maken om het product te gebruiken en te adviseren voor inwendig gebruik en op deze manier de verkoop van nano zilver te stoppen.

Colloïdaal Goud 40ppm Max Sterkte, 1000mlLiever Gezond Colloidaal Zilverzalf (100 Ml)

Colloïdaal zilver voor de hond kent vele toepassingsgebieden. Vanwege de vele positieve ervaringen, maar ook minder goede geluiden, willen wij colloïdaal zilver voor de hond eens nader toelichten. Wat is het nou eigenlijk, waarvoor kan het worden gebruikt en waar dien je als baasje op te letten? Lees snel verder en ontdek er alles over - Liever Gezond - Colloïdaal Zilverzalf 100 ml.

Colloïdaal Zilver, Een Natuurlijk Antibioticum

Men geleidt elektrische door stroom een bak met gedistilleerd water met daarin zilver. Hierdoor ontstaan er hele kleine zilverdeeltjes in het water. Doordat het zilver is opgesplitst in zeer kleine colloïden (nano deeltjes) is de zuiverende werking van het zilver nog effectiever. Het is al lange tijd bekend dat zilver een zuiverende werking heeft - Colloïdaal goud – goudwater.

Het is een 100% natuurlijk product dat over de hele wereld zowel inwendig als uitwendig wordt gebruikt. Maar vanwege wetgeving mogen aanbieders van dit nano zilver dit niet meer voor inwendig gebruik aanbieden binnen Europa (Colloïdaal Goud 40Ppm Max Sterkte, 1000Ml). Door de antibacteriële en antivirale werking kan nano zilver goed worden ingezet bij bacteriële en virale infecties maar het is ook effectief in de strijd tegen schimmels en parasieten.

Soms is het niet anders en is een behandeling met antibiotica nodig, dat voorop gesteld. Maar als het anders kan, is het – mede door de mogelijke bijwerkingen van antibiotica – een goed idee om naar alternatieven te kijken. Eigenlijk kun je zilverwater voor de hond zien als een natuurlijk antibiotica.

Colloïdaal Zilver En Goud

Colloïdaal zilver kan bij de hond ook worden ingezet als detoxmiddel. Ook kan het bijdragen aan een goede stoelgang. Zoals altijd geven wij ook hier het advies om bij twijfel altijd even met je dierenarts te overleggen (Colloïdaal Goud 40Ppm Max Sterkte, 1000Ml). Gratis verzending vanaf €50 Gemakkelijk achteraf betalen Voor 15. 00 besteld - morgen in huis Zoals we al zeiden zijn de toepassingen van zilverwater enorm divers.

Belangrijk is wel, dat je een hoogwaardig product gebruikt. Colloidaal producten - Gezondheid. Als je ervoor kiest om colloïdaal zilver te gebruiken voor je hond is het van belang dat je colloïdaal zilver van goede kwaliteit neemt. Er is ontzettend veel te krijgen en we snappen het als je door de bomen het bos niet meer ziet.

Er zijn een aantal dingen waar je op zou moeten letten. Er wordt helaas veel zilverwater verkocht als zodanig, terwijl het dat helemaal niet is. Echt zilverwater herken je aan de gele kleur. Dit komt omdat de zilveratomen licht weerkaatsen. Colloïdaal zilver met een concentratie van 20 ppm doet qua kleur denken aan een citronella-kaars.

Colloidaal Zilverwater

Vanaf een concentratie van 4 ppm zal het water ietwat geel kleuren. Voor de optimale werking echter, adviseren wij een concentratie van 20 ppm. Als je helemaal geen kleur ziet en het goedje oogt als water is het waarschijnlijk ionisch zilver (al dan wel niet met een verwaarloosbaar gehalte colloïdaal zilver) - Colloidaal Zilver en Goud.

Colloïdaal Zilver Etc. - Kanker Hoe Verder?Colloïdaal Zilver En Goud

In tegenstelling tot ionisch zilver, is echt colloïdaal zilver vele malen stabieler. Ook zijn er dan simpelweg geen nanodeeltjes zilver in het water waardoor het dus niet dezelfde eigenschappen heeft. Ionisch zilverwater is geen slecht middel, het is simpelweg geen Colloidaal zilver terwijl het vaak wel onder die naam verkocht wordt.

Dit is namelijk een puur en eerlijk product en bevat alleen water en zilveratomen, geen andere toevoegingen of stabilisatoren. De dosering van colloïdaal zilver voor je hond hangt een beetje af van het ras en de kwaal. Het gewicht van het diertje speelt hierbij ook een rol. Vanwege de wetgeving in Europa zullen wij geen uitspraken doen over doseringen voor inwendig gebruik maar een snelle Google search biedt ruimschoots informatie.

Nano Edelmetaal Water Als Natuurlijk Antibioticum

Toepassing gebeurt doorgaans door de op beoogde plek meermaals per dag te druppelen of de plek in te spuiten. Soms kun je wattenstaafjes of schijfjes gebruiken om een bepaalde plek te reinigen. Net als ieder mens, reageert ook iedere hond anders op de werking van colloïdaal zilver. Houd altijd het gedrag van je harige vriend maar ook de (positieve) ontwikkeling van de kwaal goed in de gaten.

Je hoeft colloïdaal zilverwater niet te schudden voor gebruik. Bewaar je colloïdaal zilverwater buiten de koelkast en op afstand van stralingsbronnen zoals licht of bijvoorbeeld een straal-antenne. De ioniserende straling kan de kwaliteit van het zilverwater beïnvloeden. Er zijn enorm veel wetenschappelijke studies naar colloïdaal zilver gedaan. Positieve eigenschappen bij infecties en aandoeningen zijn dan ook wetenschappelijk bewezen.Hier kun je dan ook vrij veel vinden over de werking van het nano zilver - Colloïdaal Zilver Zalf met Goud 100 ml. Colloïdaal zilver is een diergeneeskundig verzorgingsproduct. Door de vele toepassingsgebieden is het erg handig om in huis te hebben. Mocht je vragen hebben over zilverwater neem dan contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan je graag te woord.

Meer van Collageen

Navigation

Home

Latest Posts

Colloidaal Zilver En Goud

Published Oct 25, 22
6 min read

Colloidaal Goud Kopen

Published Oct 18, 22
6 min read

Spirulina Supplement

Published Sep 15, 22
6 min read