Straling Telefoon

Gepubliceerd dec. 20, 21
6 min read

Producten Ter Bescherming Tegen Elektrosmog

Water in het lichaam zorgt ervoor dat je lichaam functioneert en je gezond blijft, maar wist je dat lichaamswater ook kan helpen bij de bescherming tegen stralingen van onder meer 5G? Het volume van het lichaam bestaat voor circa 90% uit water en bedraagt circa 75% van het gewicht. Van nature is dit lichaamswater hexagonaal gestructureerd.

In een natuurlijke situatie biedt dit gestructureerde lichaamswater een bescherming tegen straling van onder meer 5G. Natuurlijke harmonische straling van de zon, de kosmos en aarde ondersteunen en versterken deze beschermende functie. De kleuren van de card zorgen ervoor dat je deze makkelijk kunt vinden in je handtas, koffer of schooltas.

De EMF Health Card is gemaakt van 100% natuurlijke materialen zonder elektronica. De kaart gebruikt de gepatenteerde HQR-technologie (Harmonic Quantum Resonator) en creëert een sterke natuurlijke bescherming tegen elektrosmog om jou heen, altijd en overal (straling gsm). Wat doet de EMF Health Card voor je? De EMF Health Card beschermt jou tegen disharmonische straling en zorgt ervoor dat ook hoog sensitieve personen ondanks elektrosmog goed kunnen slapen, meer energie krijgen, het onrustige gevoel kwijtraken, stressbestendiger worden en vele andere ongemakken kunnen ook verdwijnen.

Straling Mobiele Telefoon

Dit geldt ook voor huisdieren die stoppen met trillen, rustiger worden en met de kaart beter slapen. De kaart kan het ook verhelpen als je een bepaald ongemak voelt op een bepaalde plek in huis of elders. last van straling. Leg de kaart op een plek waar je een ongemak voelt en de kans is aanwezig dat deze verdwijnt.

Bij ons profiteer je 60 dagen lang van een niet-goed-geld-terug-garantie, dus is het zeker de moeite om het uit te testen! De negatieve effecten van elektrosmog Een hoog sensitief persoon (HSP) ondervindt direct negatieve effecten van elektrosmog. Ze ervaren vele systemen zoals stress, hoofdpijn, maag- en darmproblemen, een slechte nachtrust, gebrek aan energie en raken snel(ler) overprikkeld (Emf protection).

De hoeveelheid en sterkte van deze onnatuurlijke straling is gedurende ons leven langzaam maar zeker toegenomen. Het sluipt er als het ware in. Door mensen te vragen of elektrosmog effect op hen heeft gaan ze nadenken over welke symptomen zij ervaren en of straling daar een rol in speelt. Na het gebruik van de EMF Health Card ervaren 9 op de 10 mensen een verandering. Harmonic Quantum resonsance.

Anti-straling Rechthoek Mobiele Telefoon

Dan pas realiseren ze zich dat ze schijnbaar toch last hadden van elektrosmog. De EMF Health Card is hiermee ook een tool om indirect vast te stellen of elektrosmog een effect op je heeft. Hoe werkt de EMF Health Card? In feite zijn de positieve effecten van de kaart het tegenovergestelde van de negatieve effecten van elektrosmog.

Dit is dan ook de reden wat wij een niet-goed-geld-terug garantie van 60 dagen hanteren. Werkt de bescherming tegen 5G en andere elektrosmog niet optimaal bij jou? Dan stuur je de EMF Health Card gewoon weer terug. Nog meer feiten en weetjes over de kaart Het harmonische veld dat de EMF Health Card om je heen creëert, heeft een bereik van 3 meter aan beide zijden van de kaart.

Straling Neutraliseren - EMF health kaartStraling En Kanker
Dat Je Ziek Kunt Worden Van Je Mobieltje Is Een Feit  Elektromagnetische Straling - emfhealthcard.com/nl/

Wanneer je de kaart enkele minuten onder of tegen een glas water legt dan herstellen de natuurlijke structuren in het water (last van straling). In tegenstelling tot andere anti-stralingsproducten die slechts de straling van één apparaat blokkeren, creëert de EMF Health Card een sterke natuurlijke bescherming tegen straling, altijd en overal - bescherming tegen straling. Afkomstig uit Nederland De EMF Health Card is ontwikkeld en gemaakt in Nederland.

Bescherming Tegen Straling Mobiele Telefoon

In combinatie met onder meer onze etherische oliën voel je je lekkerder in je vel, ontspannen en vitaal. Neem bijvoorbeeld dōTERRA Zen, Gest, een olie die helpt bij spijsverteringsproblemen. Ook de Citronella-variant en de On Guard van dit merk zijn populair. Je kunt de etherische oliën bijvoorbeeld gebruiken in een ketting.

Hoe hoger de elektrosmog, hoe harder de kaart werkt om de eventuele effecten van de elektrosmog te neutraliseren. Onderhoudsvrij De EMF Health Card bevat geen elektronica en is hierdoor onderhoudsvrij. Mits de kaart niet fysiek wordt beschadigd, gaat hij levenslang mee. 60 dagen niet-goed-geld-terug Je krijgt standaard 60 dagen garantie op de EMF Health Card.

Ik was sceptisch toen ik de eerste keer over de EMF Health Card hoorde maar ik wist wel dat wifi- en mobiele straling om mij heen niet goed voor me was. Door de niet-goed-geld-terug garantie heb ik toch een kaart aangeschaft. Ik heb mijn slaap vooraf en tijdens het gebruik gemeten met mijn smartwatch - straling telefoon.

Straling Telefoon

Ik voelde me hierdoor fitter en kon beter functioneren en ook concentreren tijdens lange dagen op kantoor. 5 sterren op basis van 1 beoordelingen 15-08-2020 20:04 Deze kaart gebruiken Indra en ik al bijna een jaar, Liesbeth, en door een eenvoudige spiertest (met/zonder kaart, met/zonder smartphone erbij) zijn er verschillende relaties die meteen overgingen tot aanschaf.(Anderen merken het verschil, maar net als velen nemen EMF’s niet serieus.) . hoogsensitief voor straling.

Stralingsvrij Slapen Met Je Smartphone  Straling En Kanker

Heb je wel eens hoofdpijn? Voel je je angstig? Heb je moeite om ‘s nachts in slaap te vallen, zou je willen je dat je meer energie had gedurende de dag? De hoeveelheid onnatuurlijke straling is tijdens ons leven langzaam maar zeker toegenomen, waardoor veel mensen zich niet bewust zijn van de negatieve effecten die het heeft op hun gezondheid.

Ongeveer 70% van ons lichaam bestaat uit water dat functioneert als een natuurlijke bescherming tegen straling en wordt ondersteund en versterkt door natuurlijke harmonische straling van de zon, de kosmos en de aarde (bescherming tegen electromagnetische straling). De laatste 20 jaar heeft de technologie een enorm snelle ontwikkeling doorgemaakt, wat resulteert in een enorme toename van de blootstelling aan niet-natuurlijke straling.

Hoe Beschermt Men Zich Tegen De Ioniserende Straling

De blootstelling aan deze straling veroorzaakt een disbalans in ons lichaamswater die ons natuurlijke beschermingssysteem tegen straling is (Harmonic Quantum resonsance technology). Wanneer dit natuurlijke beschermingssysteem wordt verstoord, is ons lichaam niet meer in staat zich te beschermen tegen de schadelijke straling. Hierdoor is ons immuunsysteem aangetast en leidt dit gebrek aan balans tot meerdere verstorende effecten voor zowel onze fysieke als mentale toestand.

Het belangrijkste doel van dit veld is om de waterstructuur in het lichaam te herstellen met als resultaat dat je op natuurlijke wijze beschermd bent en de vele negatieve effecten van de schadelijke straling ongedaan worden gemaakt en je je een stuk beter voelt! De Marvalous Health EMF Safe Card is uitsluitend gemaakt van natuurlijke, biologisch afbreekbare materialen.

Het binnenframe bestaat uit het harmonische metaal Bismut, ondersteund door andere bronnen van natuurlijk metaal. In plaats van elektronica te gebruiken om de straling te blokkeren zoals bij bestaande producten op de markt, maakt de EMF Safe Card gebruik van de unieke en gepatenteerde HQR technologie om een harmonisch elektromagnetisch veld te creëren om u te beschermen tegen schadelijke straling.

Straling En ElektrosmogDoor het elimineren van bepaalde problemen en ongemakken in het lichaam zul je een positieve verandering ervaren op vele gebieden van je leven. De meeste gebruikers ervaren een positieve verandering direct tijdens het dragen van de kaart, voor sommigen kan het een paar weken duren. De kaart helpt je lichaam weer in balans te komen.

Meer van Afvallen

Navigation

Home

Latest Posts

Colloidaal Zilver En Goud

Published Oct 25, 22
6 min read

Colloidaal Goud Kopen

Published Oct 18, 22
6 min read

Spirulina Supplement

Published Sep 15, 22
6 min read